Štampa

BiH-LOV I KM-TRADE OBRADOVALI LOVCA ALMIRA ZAHIROVIĆA

Autor Super User. Posted in vijesti

Naš portal BiH-Lov i KM TRADE Sarajevo, odlučili su u zajedničkoj akciji obradovati jednog bosanskohercegovačkog lovca kompletnom lovačkom uniformom domaćeg brenda "Igman collection" u proizovdnji KM TRADE-a. Poznavajući Almira Zahirovića - Bahtu, strastvenog lovca iz Jablanice, demobilisanog borca oružanih snaga BiH, poznavajući poteškoće života na selu a u isto vrijeme Almirovu želju za lovom i jednom ovakvom lovačkom uniformom, administratoru  portala BiH Lov nije bilo teško odlučiti kome da pok

loni ovaj lijepi poklon i odluka da upravo Almira obraduje je donesena veoma lako.

Nakon što smo u detalje dogovorili predaju uniforme u novoj radnji KM TRADE-a u Konjicu, pozvali smo našeg Bahtu.  Njegovoj sreći i oduševljenju nije bilo kraja baš kao i nama što smo uz našeg sponzora KM TRADE uspjeli obradovati jednog strastvenog lovca koji će uniformu "Igman collection" zajedno sa našim amblemom BiH-Lov sa ponosom nositi.

Za naš portal Almir Zahirović je rekao : "Zhvaljujem se prije svega firmi KM TRADE i  portalu BiH-Lov kao i administratoru portala Dženadu Džini koji su me uistinu obradovali jednim ovako velikim poklonom. Vjerujte da jedva čekam novu lovnu sezonu da bih se mogao pohvaliti svojim kolegama sa ovako lijepom uniformom".  

I portal BiH-Lov kao i firma Km-trade od srca žele da naš Bahta sa novom uniformom  i amblemom BiH-Lov (za kojeg naši forumaši kažu da donosi sreću u lovu) ,doživi puno lijepih trenutaka u Jablaničkim lovištima i lovištima širom lijepe naše Bosne i Hercegovine..

Marketing 1

 

Google AdSense Module

 Ads